כניסה
למנויות
צרו קשר

תבשיל חצילים וגמבות

תבשיל חצילים וגמבות

רכיבים:
1  בצל חתוך לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
2 גמבות חתוכות לקוביות
1 רסק עגבניות גדול
מלח
פלפל
פפריקה אדומה
 
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל בכף שמן עד שמזהיב. מוסיפים את החציל והגמבות ונותנים להם להתבשל עד מתרככים מעט (בערך 10 דקות) ומערבבים מידי פעם. מוסיפים את הרסק ומערבבים טוב. מוסיפים מים עד מכסים את החציל והגמבות. מתבלים מלח פלפל פפריקה אדומה ומערבבים הכל. מביאים לרתיחה מנמיכים אש ומבשלים חצי שעה. את אותו התבשיל בדיוק ניתן לעשות עם 5 קישואים ו3 גזרים במקום החציל והגמבות. גם טעים מאד.
 
איך נתייחס:
אפשר לשלב חופשי בארוחה, בגדר ההגיון
להאמין. לפעול. להגשים.